Sortiment

Selleberg

Vi er rigtig glade for at blive forhandler af Sellebergs produkter, da Selleberg Specialiteter er frugten af ægte fynsk gårdproduktion og kærlighed til de gode råvarer.

Sellebergs historie går langt tilbage; i den tidlige middelalder tilhørte herregården kronen og nævnes første gang i 1231 som krongods, hvor området med de oprindelige bygninger hørte under Kong Valdemar Sejrs jordebog. Senere overgik herregården fra kronen til adelen og Selleberg har siden haft mange ejere – blandt de første var Peder Ebbesen Galt, Jens Steen Sehestedt og Hans von Løwenheim.

I dag drives Herregården Selleberg som landbrug og skovbrug og er nu hjemsted for den håndværksprægede produktion af Selleberg Specialiteter: Klassiske og moderne gastronomiske mesterværker, som kaster glans over Sellebergs stolte historie. Gårdens areal er på 125 ha., og sødkirsebær dækker ca. 8 ha. Kirsebærtræerne bestøves af gårdens egne bier, som flittigt suger nektar fra de smukke kirsebærblomster.

Selleberg Specialiteter er tilvirket helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Resultatet er forførende og velsmagende specialiteter af højeste kvalitet. Selleberg står selv for produktion, salg og distribution, så det gode håndværk følges helt til dørs. Hos Selleberg udvikles der løbende nye specialiteter af de fine sødkirsebær, som udgør fundamentet for den gode smag – men også andre frugter og bær finder vej til deres galleri af skønne smagsoplevelser. 

hindbaer   kirsebaersaft   productb   productbig   producte
                 
selleweb index produkter   productl   stikkelsbaer3   produhcth   valnodder

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Vi har lukket men åbner igen fredag den 1. marts.

 

Vi har åbent for arrangementer og bestilling af kager.  Skriv til os på info@cafegaardhaven.dk

Se de nyeste opdateringer på Facebook

 

tripadvisor3     facebook button