OM CAFÉ GÅRDHAVEN

De første tanker om at skabe en café startede allerede omkring år 2006.

Jeg var lige vendt tilbage til Danmark efter at have boet i Australien i 1 ½ år. I Australien fik jeg virkelig smag og interesse for kaffe og kage. Australiere er dygtige til at lave kager og anretter og dekorerer dem utroligt flot. Ud over kagerne elsker de også at hygge sig med diverse kolde- og varme kaffer samt te. Det var hér min nysgerrighed omkring mad og kager startede.

Jeg var vendt tilbage til Danmark for at finde ud af, hvilken uddannelse jeg skulle i gang med. Jeg vidste, at jeg ville have noget med mennesker at gøre. Jeg kan godt lide kontakten til andre mennesker og vil gerne have dem til at føle sig godt tilpas i mit selskab. Da jeg vendte tilbage til Danmark, var der behov for lærere. Jeg havde sjovt nok lige været privatlærer i 3 mdr. for nogle børn hvis familie boede "out in the middle of nowhere" i Australien. Jeg kunne godt lide samarbejdet med børnene, og den udvikling og læring vi i fællesskab skabte. Så da jeg indså at lærerarbejdet var en mulighed, valgte jeg at starte på læreruddannelsen i Odense, hvilket jeg var glad for. Et af mine linjefag blev selvfølgelig også hjemkundskab.

Jeg arbejdede først på Fyn og flyttede derefter til KBH og arbejdede i et par år. Da jeg flyttede tilbage til skønne Fyn i sommeren 2014, fik jeg for alvor den første rigtige mulighed for at starte café. Og jeg tog den!

IMG 20150829 141750

For mange år siden havde et familiemedlem en kaffebutik. Johannes Borne, hed ejeren. Han var min oldefars fætter. Han havde dengang skabt et flot logo til sin kaffebutik med en sød lille kop inde i en harmonisk cirkel. Logoet kom på nogle af hans flotte kaffedåser, som han havde stående rundt omkring i sin butik. Kaffedåserne blev efterhånden givet videre fra generation til generation, og siden jeg var helt lille pige, har jeg altid kigget på de her dåser. Der har altid været noget specielt ved den kaffekop på logoet, som tiltalte mig. Nu hvor muligheden om cafédrømmen bød sig, skulle det selvfølgelig være familiens gamle logo, som skulle gå igen. Vi lavede ganske få ændringer ved "det gamle logo" men bibeholdt selvfølgelig kaffekoppen i den harmoniske cirkel. 

Café Gårdhaven er ikke længere nogen idé eller drøm. Den er endelig blevet gjort til virkelighed! Jeg elsker, at vi nu er i gang og hele tiden udvikler os, hvilket både gælder inden for mad, drikke og lækre hjemmelavede kager.
Café Gårdhaven startede som en café i udvikling og vil altid være en café i udvikling. Jeg/vi vil gøre alt for, at kunderne får en god oplevelse her hos os og "det lille ekstra" til hverdagen.

De bedste hilsner 
Anitta Møllebjerg Borne

Anitta Borne Café Gårdhaven

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Onsdag - Søndag: 12:00 - 20:00
(Efter behov) 

 

 

 

Vi modtager henvendelser om arrangementer. Skriv til os på mail: info@cafegaardhaven.dk

- vi gør opmærksom på, at der kan gå nogle dage, før vi svarer dig tilbage.

Se altid de nyeste opdateringer på Facebook om f.eks. ændringer i åbningstider pga. sygdom m.m.

 

tripadvisor3     facebook button