Sortiment

KARAMEL KOMPAGNIET

Café Gårdhaven forhandler de udsøgte produkter fra Karamel Kompagniet på Bornholm. Her kan du læse lidt om Karamel Kompagniet og deres produkter.

KARAMEL KOMPAGNIET
I den charmerende by Gudhjem, hvor nostalgi er et af nøgleordene, ligger Karamel Kompagniets butik - fyldt med en summende stemning og duften af lune bornholmske karameller. Karamel Kompagniet blev grundlagt i 2004  i landets eneste bjergby, Gudhjem.

For 1.000 år siden var Gudhjem en af Østersøens vigtige vikingehavne, og de eksotiske varer fra Istanbul og Mellemøsten fandt via de russiske floder vej til byen. 

kam komp fornuft pakker     kam komp slentre bar     kam komp Gaveæsker

Dengang var krydderier sjældne og dyrebare skatte. Det er de stadig i karamelkogeriet, hvor hylderne bugner af ingredienser fra nær og fjern: Kakao, kokos, chili, ingefær, sydesalt fra Læsø, hyldeblomst og meget mere der dufter og smager af historie og tradition. Karamelkogeriet ligger i butikken, hvor besøgende er velkomne til at bevidne, at karamellerne er fuldstændig håndlavede.

Butikken og karamelkogeriet i Gudhjem er Karamel Kompagniets hjerte. I dag forhandles karamellerne også i mange butikker i hele Danmark, bla. her i Café Gårdhaven. Karamel Kompagniet gør sig altid umage med at udvælge førende forhandlere, der er kendt for kvalitet og service, og hvor karamellerne og historien falder naturligt ind i et udsøgt sortiment.

kam komp poser     kam komp Hygge pakke     kam komp kræmmerhuse  

Karamel Kompagniets karameller er meget lækre og udsøgte. Det er ægte håndværk lavet efter historiske traditioner med sans for hver en detalje og præget af passion for kvalitet. Hver eneste karamel er personligt lavet af Karamel Kompagniets karamelmester.

Hver enkelt variant af karamellerne er blevet skabt med omhu og respekt for de fine ingredienser. F.eks. er saltkaramellerne, med ægte sydesalt fra Læsø, ikke bare blandet i karamelkogeren men bliver i stedet håndpisket ind i den færdige karamelmasse. For kun på den måde kan karamelmesteren sikre, at saltets særlige konsistens bevares. 

Karamel Kompagniet er blandt de ganske få i hele Europa, der fremstiller ægte bløde karameller, og det er der en enkel forklaring på: de er meget sværere at fremstille end de hårde. Bløde karameller er en levende masse, der kræver stor erfaring og omhyggelighed. For lige så fantastisk som de smager, lige så sarte og skrøbelige er de at arbejde med. Bløde karameller er svære at fremstille, fordi de kræver så stor ekspertise og omhyggelighed. De er en sjælden delikatesse for feinschmeckere.

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Vi har lukket men åbner igen fredag den 1. marts.

 

Vi har åbent for arrangementer og bestilling af kager.  Skriv til os på info@cafegaardhaven.dk

Se de nyeste opdateringer på Facebook

 

tripadvisor3     facebook button