Kager

"Vi laver mange forskellige slags kager og lægger en masse kærlighed og kreativitet i vores arbejde med dem".

VORES KAGER ER VORES STOLTHED !

Vores kendetegn for kager er blevet Cheesecaken. Opskriften på Lemon-Cheesecaken har jeg gennem flere år gået og leget med, indtil jeg endelig syntes, at jeg havde fundet den helt nøjagtige dosering af de forskellige ingredienser. Lemon- Cheesecaken var den første jeg serverede i caféen, og den blev taget rigtig godt imod. En lækker frisk, lidt syrlig og cremet konsistens på en lækker crunchy bund.

Interessen for cheesecaken blev større og større, og derfor gik der heller ikke lang tid før, at der var fundet på en ny slags cheesecake. "Vantella-Cheesecaken" (vanilje og nutella). Den fik lige så stor en velkomst i caféen og blev lige så populær som Lemon-Cheesecaken. Passionen for cheesecakes fortsatte, og vil stadig fortsætte, og vi har efterhånden udviklet mere end 20 forskellige slags.

Vi bestræber os altid på at have et stort udvalg af vores mange forskellige cheesecakes, da det er dét vores kunder hovedsageligt efterspørger af kager. Vi har lige fra de friske og syrlige til de søde og cremede.

Alle kagerne smager "af deres navn".

Ud over de forskellige cheesecakes laver vi også mange lækre nøddetærter, svampede æblekager og gulerodskager, forskellige lagkager, chokolade– og lakridskager, frugttærter, romkugler, lækre cookies og hvad vi ellers kan finde på.

Kage-verden er et paradis for os. Vi ”udfordrer” ofte opskrifter og går andre veje, end hvad opskriften siger. På den måde får vi lavet vores egne personlige opskrifter, ved at vi følger vores mavefornemmelser, og kan stå inde for det vi laver og hele tiden udvikler os til det bedre. Det er vigtigt for os, at kagerne ser lækre og indbydende ud, men det er lige så vigtigt, at de også smager godt. Derfor bruger vi altid gode råvarer, så alle kagerne får den helt nøjagtige smag, som vi ønsker at få frem i dem.

Står du og evt. skal have gæster, er det også muligt at forudbestille en hel kage ved os.
Ring og hør nærmere på tlf.: 27 51 09 30

Elite smiley

Nedenfor kan du se nogle af vores lækre kager, som vi af og til serverer i caféen:
 

cheesecake   cheesecake1   cheesecake2   cheesecake3 OREO CHEESECAKE
bailey chokolade cheescake cafe gaardhaven   kage   fastelavn   hindbær cheesecake cafe gaardhaven banankage

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup st.
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Åbningstider

Vinterlukket

 

Nyttige informationer:

- Hvis der er stille ud på aftenen, lukker vi af og til lidt før tid. Dette sker dog sjældent i foråret og sommeren.

- Ved Sygdom poster vi det på facebook hurtigst muligt, hvis det viser sig, at vi er nødsaget til at lukke. Vi er en lille café med kun få på arbejde. Så hold øje med seneste nyt på facebook.

 

 

Se altid de nyeste opdateringer på Facebook om f.eks. ændringer i åbningstider m.m.

 

Vi modtager gerne henvendelser om arrangementer. Skriv til os på mail: info@cafegaardhaven.dk

- vi svarer dig hurtigst muligt :)

 
tripadvisor3     facebook button