MENUKORT

HJEMMELAVEDE KAGER

Vi laver mange forskellige kager: diverse cheesecakes, chokoladekager, lagkager, frugtkager, nøddetærter, romkugler, cookies og hvad vi ellers kan finde på.

Skal du have gæster på besøg og mangler noget lækkert at tilbyde dem, så ring til os og hør nærmere om, hvad vi kan lave til dig.

HEL KAGE - Godt tilbud

Vi laver både firkantede og runde kager. Vi laver hindbærsnitter, cookies, div. chokoladekager, nøddekager, brownies, Kaj og Andrea kager, div. cheesecakes, gulerodskager, lagkager.... you name it. 

Ønsker du en kage med hjem til dine gæster, så ring og hør nærmere. Så finder vi ud af i fællesskab hvad vi kan tilbyde dig.

TAPAS CHEESECAKES- SMÅ KAGER, STORE FORNØJELSER 

Vi tilbyder også at lave vores cheesecakes i små størrelser. Dem kalder vi for Tapas Cheesecakes, som er blevet meget populære at tilbyde ens gæster. Her kan vi skære kagen ud i maks 36 små firkantede stykker. En lækker lille cremet "hapser" med sprød kiksebund og dejlig cremet konsistens. Vælg evt. et par kager med forskellig smag og sæt på bordet til dine gæster og lad dem tage for sig af de farverige og velsmagende Tapas Cheesecakes. En anderledes og spændende måde at servere kage for dine kære.

Ring til os og hør nærmere på tlf.: 27 51 09 30

Her er lidt billeder af nogle af vores lækre runde kager, som vi bl.a serverer i caféen. Vi varierer meget fra gang til gang, og lader os hele tiden inspirere. Der er både Cheesecakes, lagkager, nøddetærter m.m.

 

 chocolate chip cheesecake cafe gaardahven  chokolade cheesecake med brombær cafe gaardhaven  hindbær cheesecake cafe gaardhaven  jordbær cheesecake cafe gaardhaven  lemon cheesecake cafe gaardhaven
 Mango Melon cheesecake cafe gaardhaven  nøddetærte cafe gaardhaven  Peanut Butter Cheesecake cafe gaardhaven  SNICKERS kagen cafe gaardhaven  vanilje nutella cheesecake cafe gaardhaven
 bailey cheescake cafe gaardhaven  bananlagkage1 cafe gaardhaven  bailey chokolade cheescake cafe gaardhaven  Cheesecake vanilje nutella cafe gaardhaven  brombærlagkage cafe gaardhaven

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup st.
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Åbningstider

Vinterlukket

 

Nyttige informationer:

- Hvis der er stille ud på aftenen, lukker vi af og til lidt før tid. Dette sker dog sjældent i foråret og sommeren.

- Ved Sygdom poster vi det på facebook hurtigst muligt, hvis det viser sig, at vi er nødsaget til at lukke. Vi er en lille café med kun få på arbejde. Så hold øje med seneste nyt på facebook.

 

 

Se altid de nyeste opdateringer på Facebook om f.eks. ændringer i åbningstider m.m.

 

Vi modtager gerne henvendelser om arrangementer. Skriv til os på mail: info@cafegaardhaven.dk

- vi svarer dig hurtigst muligt :)

 
tripadvisor3     facebook button